Wil je graag een keer naar Hongarije, maar reis je liever met een groep? Dan zijn deze groepsreizen naar Hongarije misschien iets voor jou.

Busreis Boedapest, Balatonmeer & Poesta (10 dagen)

Tijdens deze afwisselende reis kom je bij het Balatonmeer onder andere op het schiereiland Tihany. Daarnaast bezoek je het paleis van Festetics in Keszthely en de Stad der Koningen: Székesfehérvár. Je verblijft aan het Balatonmeer in de gezellige badplaats Balatonfüred. Vanuit hier kun je ook Boedapest en de poesta bezoeken.

Alle informatie over deze reis vind je hier op de wesbsite van Oad.

Rondreis Hoogtepunten van Hongarije (12 dagen)

Deze uitgebreide reis laat je kennismaken met steden en platteland in Hongarije. Je bezoekt onder andere Boedapest, Pécs, Kaposvár en Eger. Je gaat één nacht naar de puszta voor onder andere een traditionele lunch en paardenshow en je kunt ontspannen aan het Balatonmeer. Bezoek ook het paleis Gödöllő, waar Sissi vaak verbleef.

Deze reis vind je hier op de website van Oad.

Kerstspecial Boedapest (7 dagen)

Tijdens deze 7-daagse exclusieve kerstreis bezoek je de gezellige kerstmarkt van Boedapest en maak je mooie stadsrondritten onder leiding van Nederlands sprekende gidsen. ‘s Avonds is Boedapest prachtig verlicht en als je wilt, kun je ook nog naar de nachtmis in de Sint-Stefanusbasiliek. Een galadiner in het beroemde restaurant Gundel en een Candlelight Dinner Cruise met muziek maken deze sfeervolle reis helemaal af. Op de heenreis doe je ook nog Wenen aan.

Actuele beschikbaarheid en prijzen vind je hier op de website van Oad.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.