Wil je graag een keer naar Hongarije, maar reis je liever met een groep? Dan zijn deze groepsreizen naar Hongarije misschien iets voor jou.

Busreis Boedapest, Balatonmeer & Poesta (10 dagen)

Tijdens deze afwisselende reis kom je bij het Balatonmeer onder andere op het schiereiland Tihany. Daarnaast bezoek je het paleis van Festetics in Keszthely en de Stad der Koningen: Székesfehérvár. Je verblijft aan het Balatonmeer in de gezellige badplaats Balatonfüred. Vanuit hier kun je ook Boedapest en de poesta bezoeken.

Alle informatie over deze reis vind je hier op de wesbsite van Oad.

Rondreis Hoogtepunten van Hongarije (12 dagen)

Deze uitgebreide reis laat je kennismaken met steden en platteland in Hongarije. Je bezoekt onder andere Boedapest, Pécs, Kaposvár en Eger. Je gaat één nacht naar de puszta voor onder andere een traditionele lunch en paardenshow en je kunt ontspannen aan het Balatonmeer. Bezoek ook het paleis Gödöllő, waar Sissi vaak verbleef.

Deze reis vind je hier op de website van Oad.

Vier kerst in Boedapest

Kerst vieren in Boedapest? Dat kan met deze 5-daagse culturele groepsreis. Behalve de bekende bezienswaardigheden van de stadsdelen Boeda en Pest bezoek je natuurlijk ook de kerstmarkt in Boedapest. Op kerstavond kun je optioneel een lichttour door de sfeervol verlichte hoofdstad van Hongarije bijboeken, of een kerstmis bijwonen in de Sint Istvánbasiliek. Op eerste kerstdag breng je een bezoek aan Jugendstilparadijs Kecskemét en de poesta, waar je een rit met paard en wagen maakt en een paardenshow bijwoont. Op tweede kerstdag stap je na een wandeling door de oude joodse wijk aan boord van een boot voor een dinercruise op de Donau. Ook vanaf het water ziet het verlichte Boedapest er erg sfeervol uit. Tot slot is er nog wat vrije tijd in Boedapest en een bezoek aan slot Gödöllő, zo’n 25 kilometer van Boedapest.

Muziekreis Boedapest tijdens Lentefestival

In de lente staat Boedapest twee weken lang in het teken van het Lentefestival vol concerten en opera’s. Er komen dan veel beroemde orkesten naar de stad. Tijdens deze 5-daagse culturele groepsreis naar het Lentefestival in Boedapest bezoek je twee concerten: een concert van het Purcell Choir en het Orfeo Orchestra in de fraaie Franz Liszt Academy en een concert van de Maltese tenor Joseph Calleja en het Hongaarse opera-orkest in het moderne Paleis der Kunsten. Daarnaast is er natuurlijk alle tijd om de vele bezienswaardigheden in Boedapest te bekijken. Ook maak je enkele uitstapjes, zoals het koninklijke paleis in Gödöllő en het stadje Visegrád.

Grand Prix Hungaroring

Tijdens deze 11-daagse kampeergroepsreis bezoek je de training, kwalificatie en de Formule 1 Grand Prix van Hongarije op de Hungaroring in Boedapest. Daarnaast bezoek je het BMW Museum, de binnenstad van München en maak je een boottocht over de Donau.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.