Rondreizen Hongarije en Midden-Europa

Wil je een vakantie in Hongarije combineren met een bezoek aan andere landen in Midden-Europa? Dat komt goed uit, want bij veel reizen naar Hongarije kom je ook in andere landen.

Verrassend Midden-Europa (14 dagen)

Bij de rondreis Verrassend Midden-Europa van Pharos Reizen bezoek je behalve Hongarije ook Tsjechië, Slowakije en Slovenië. Wij hebben die landen ook een keer gecombineerd tijdens een vakantie (al was dat met onze eigen caravan) en dat is ons erg goed bevallen.

Langs de grenzen van het Romeinse Rijk (15 dagen)

Neem bijvoorbeeld de 15-daagse rondreis Langs de grenzen van het Romeinse Rijk van Pharos Reizen. Hierbij kom je behalve in Hongarije ook in Duitsland en Oostenrijk.

Reis door de 20e eeuw (16 dagen)

Deze 16-daagse rondreis van Pharos Reizen brengt je naar Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Servië en Roemenië, naar plekken waar de afgelopen eeuw geschiedenis is geschreven. Eerst ga je naar Wenen, de zetel van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk, dat na de Eerste Wereldoorlog uiteenviel. Daarna bezoek je onder andere Timisoara in Roemenië (waar in 1989 de opstand tegen Ceausescu begon), Novi Sad en Belgrado (twee Servische steden die in de jaren ’90 regelmatig in het nieuws waren) en Boedapest, waar in 1956 de wereldberoemde opstand plaatsvond. Je sluit de reis af in een kasteel in de voormalige DDR.

Parels van het andere Europa (21 of 24 dagen)

Tijdens deze 21 of 24-daagse rondreis van Pharos Reizen kom je in Hongarije, Roemenië, Polen en Duitsland. Via Regensburg in Duitsland rij je naar Boedapest in Hongarije en dan naar de houten kerken, beschilderde kloosters en Dracula-burcht in Roemenië. De terugreis voert door Zakopane in Polen en Potsdam in Duitsland.

Terug naar de Donaumonarchie (23 dagen)

Deze 23-daagse rondreis van Pharos Reizen brengt je naar Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Slovenië! Je begint in Pilsen (Tsjechië) en rijdt dan naar de hoofdstad van de Donaumonarchie: Wenen. Daarna ga je naar de badhuizen van Boedapest en verblijf je in een Kroatisch hotel met een prachtig uitzicht. De volgende accommodatie staat in het oude stadcentrum van Sarajevo. In Montenegro overnacht je vlak bij een mooie baai en in Trogir in een barok paleis. Via Opatija kom je aan in de Sloveense hoofdstad Ljubljana en je sluit de reis af Sankt Gilgen (Oostenrijk).

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.