Tijdens mijn verblijf op de poesta ontdekte ik enkele heerlijke vakantiewoningen. Maar dat is natuurlijk maar een heel kleine greep. Hieronder vind je nog meer vakantiehuizen in Hongarije.

Villapark Vargesztes

Villapark Vargesztes is een ruim opgezet en rustig vakantiepark in Hongarije van Nederlandse eigenaren. Je kunt er zwemmen in het buiten- of binnenbad, relaxen in je privésauna en natuurlijk ook genieten van een Hongaars wijntje in de tuin. In het hoogseizoen is dit vakantiepark in Hongarije ook heel populair bij gezinnen met kinderen. Er worden namelijk allerlei actiteiten georganiseerd, zoals knutselen, een disco, een kinderclub en avonturentochten. Het entertainmentteam is er ook voor de volwassenen op het park en spreekt onder andere Nederlands. Je vindt dit vakantiepark hier bij TUI.

Molecaten-vakantiepark Hongarije

Ook Molecaten heeft een vakantiepark in Hongarije: Park Legénd Estate. Dit is een kleinschalig vakantiepark met twintig vrijstaande bungalows met terras (met prachtig uitzicht) en een eigen barbecue. Op het park is ook een zwembad. De vakantiewoningen staan aan de voet van het Börzsöny-gebergteop op een sfeervol Hongaars landgoed van ruim 200 hectare. Je verblijft hier midden in het mooie Hongaarse heuvellandschap. Het is maar zo’n 45 minuten rijden naar Boedapest, maar er zijn ook genoeg andere uitstapjes te maken in deze regio.

Andere vakantiewoningen in Hongarije

Ook bij Interhome vind je nog een paar honderd vakantiewoningen in heel Hongarije.

Je zou ook eens kunnen kijken bij Casamundo, die hebben ook mooie vakantiewoningen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.