Vakantiewoningen in Hongarije

Tijdens mijn verblijf op de poesta ontdekte ik enkele heerlijke vakantiewoningen. Maar dat is natuurlijk maar een heel kleine greep. Hieronder vind je nog meer vakantiehuizen in Hongarije.

Natuurhuisjes in Hongarije

Als je graag midden in de natuur verblijft, kijk dan eens op Natuurhuisje.nl. Daar vind je natuurhuisjes in het groen. Extra leuk: voor elke geboekte nacht wordt een boom geplant. Bovendien heeft de website een speciale categorie Contactloos verblijf. Hiermee vind je makkelijk de huisjes waar je kunt verblijven zonder met iemand contact te hoeven hebben. Er zijn dan dus geen gedeelde ruimtes, de sleutel ligt voor je klaar en als er een ontbijt bij je verblijf zit, wordt dat voor je klaargezet.

Landal in Hongarije

Wist je dat Landal ook een park heeft in Hongarije? Landal Residence Duna ligt tussen de heuvels en wijngaarden en heeft een binnen- en buitenzwembad.

Vakantieparken in Hongarije

Bij Vacanceselect kun je vakantiewoningen boeken op Villapark Várgesztes. Dat heeft een overdekt zwemparadijs, meerdere buitenzwembaden en veel speelgelegenheden en activiteiten. Bij de receptie kun je ritten te paard of met paard en wagen boeken en vlakbij kun je een boerderij met veel dieren bezoeken. Je zit hier in een berggebied ten westen van Boedapest, vanwaar ook Wenen en Bratislava goed bereikbaar zijn. Of ga wandelen of fietsen in de omgeving, of bezoek de historische plaatsjes Esztergom en Gyor.

Wil je liever een vakantiewoning aan het Balatonmeer? Dan kun je een vakantiehuisje boeken op Balatontourist Camping & Bungalows Park. Er zijn twee soorten: chalets en bungalows.

Andere vakantiewoningen in Hongarije

Bij Novasol vind je honderden vakantiehuizen in Hongarije, verspreid over het hele land.

Ook bij Interhome vind je een paar honderd vakantiewoningen in heel Hongarije.