Vakantiewoningen in Hongarije

Tijdens mijn verblijf op de poesta ontdekte ik enkele heerlijke vakantiewoningen. Maar dat is natuurlijk maar een heel kleine greep. Hieronder vind je nog meer vakantiehuizen in Hongarije.

Natuurhuisjes in Hongarije

Als je graag midden in de natuur verblijft, kijk dan eens op Natuurhuisje.nl. Daar vind je natuurhuisjes in het groen. Extra leuk: voor elke geboekte nacht wordt een boom geplant. Bovendien heeft de website een speciale categorie Contactloos verblijf. Hiermee vind je makkelijk de huisjes waar je kunt verblijven zonder met iemand contact te hoeven hebben. Er zijn dan dus geen gedeelde ruimtes, de sleutel ligt voor je klaar en als er een ontbijt bij je verblijf zit, wordt dat voor je klaargezet.

Landal in Hongarije

Wist je dat Landal ook een park heeft in Hongarije? Landal Residence Duna ligt tussen de heuvels en wijngaarden en heeft een binnen- en buitenzwembad.

Vakantieparken in Hongarije

Bij Vacanceselect kun je vakantiewoningen boeken op Villapark Várgesztes. Dat heeft een overdekt zwemparadijs, meerdere buitenzwembaden en veel speelgelegenheden en activiteiten. Bij de receptie kun je ritten te paard of met paard en wagen boeken en vlakbij kun je een boerderij met veel dieren bezoeken. Je zit hier in een berggebied ten westen van Boedapest, vanwaar ook Wenen en Bratislava goed bereikbaar zijn. Of ga wandelen of fietsen in de omgeving, of bezoek de historische plaatsjes Esztergom en Gyor.

Andere vakantiewoningen in Hongarije

Ook bij Interhome vind je een paar honderd vakantiewoningen in heel Hongarije.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.