Tijdens mijn verblijf op de poesta ontdekte ik enkele heerlijke vakantiewoningen. Maar dat is natuurlijk maar een heel kleine greep. Hieronder vind je nog meer vakantiehuizen in Hongarije.

Natuurhuisjes in Hongarije

Als je graag midden in de natuur verblijft, kijk dan eens op Natuurhuisje.nl. Daar vind je natuurhuisjes in het groen. Extra leuk: voor elke geboekte nacht wordt een boom geplant. Bovendien heeft de website een speciale categorie Contactloos verblijf. Hiermee vind je makkelijk de huisjes waar je kunt verblijven zonder met iemand contact te hoeven hebben. Er zijn dan dus geen gedeelde ruimtes, de sleutel ligt voor je klaar en als er een ontbijt bij je verblijf zit, wordt dat voor je klaargezet.

Landal-vakantiepark in Hongarije

Wist je dat Landal ook een park heeft in Hongarije? Landal Residence Duna ligt tussen de heuvels en wijngaarden en heeft een binnen- en buitenzwembad, wellness en diverse sportfaciliteiten. Vanuit dit ‘Toscane van Hongarije’ is het nog geen uur rijden van Boedapest (80 km). Met uitgestrekte bossen, het Tatameer en de Donauknie vlakbij en historische stadjes en overblijfselen van middeleeuwse kastelen in de buurt is Landal Residence Duna de perfecte bestemming voor liefhebbers van natuur, cultuur, watersport en wijn.

Molecaten-vakantiepark Hongarije

Ook Molecaten heeft een vakantiepark in Hongarije: Park Legénd Estate. Dit is een kleinschalig vakantiepark met twintig vrijstaande bungalows met terras (met prachtig uitzicht) en een eigen barbecue. Op het park is ook een zwembad. De vakantiewoningen staan aan de voet van het Börzsöny-gebergteop op een sfeervol Hongaars landgoed van ruim 200 hectare. Je verblijft hier midden in het mooie Hongaarse heuvellandschap. Het is maar zo’n 45 minuten rijden naar Boedapest, maar er zijn ook genoeg andere uitstapjes te maken in deze regio.

Andere vakantiewoningen in Hongarije

Ook bij Interhome vind je nog een paar honderd vakantiewoningen in heel Hongarije.

Je zou ook eens kunnen kijken bij Casamundo, die hebben ook mooie vakantiewoningen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.