Voordeel

Op vakantie naar Hongarije is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Hongarije is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Hongarije, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Mis ik nog een actuele kortingsactie? Laat het me weten!

Hoge kortingen bij Traveldeal

Een superhandige website om voordelige reisjes te boeken is Traveldeal. Hier vind je de actuele traveldeals voor Hongarije.

Voordelige hotelovernachtingen bij Radisson

Wil je in Hongarije verblijven in hotels? Dan is de actie van Radisson interessant. Daar krijg je nu tot 35% korting in het kader van de actie Ready, Steady, Go! De gedachte achter de actie is dat je met een gerust hart alvast kunt boeken, omdat je gratis kunt annuleren tot 24 uur voor aankomst. Deze actie is geldig tot en met 05-09-2021 en geldt voor boekingen met een verblijf tot en met 30-09-2021.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden.

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis proefles Hongaars

Een beetje Hongaars leren is leuk en handig voor je vakantie in Hongarije. Bij de NHA kun je een gratis proefles Hongaars aanvragen.

Aanbiedingen van Landal

Wil je verblijven op het Landal-park in Hongarije? Kijk dan eerst even op de aanbiedingenpagina van Landal welke vroegboek- of lastminte-kortingen er gelden.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Hongarije? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Tsjechië waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.