Op vakantie naar Hongarije is altijd leuk, maar met korting op vakantie naar Hongarije is natuurlijk extra leuk. Daarom houd ik altijd in de gaten welke acties er gelden op reizen naar Hongarije, zodat ik het hier kan melden als je daar voordeel bij kunt hebben. Mis ik nog een actuele kortingsactie? Laat het me weten!

Vakantiedeals Hongarije bij HolidayGuru

Ken je de website HolidayGuru.nl? Daar vind je het hele jaar door aantrekkelijke vakantiedeals – hier vind je ze voor Hongarije.

Zomerdeals van OAD

OAD heeft aantrekkelijke zomerdeals met extra korting tot wel 100 euro per persoon.

Korting op je vakantie bij Molecaten

Wist je dat Molencaten behalve vakantieparken in Nederland ook vakantieparken in Hongarije heeft? Hier vind je de aantrekkelijke lastminute-aanbiedingen van Molencaten.

Ook krijg je 8% korting als je meer dan 3 maanden voor aankomst boekt. Deze actie vind je hier.

Korting op een deelfiets van Donkey Republic

In Boedapest kun je de oranje deelfietsen van Donkey Republic tegenkomen. Die zijn enorm handig en je kunt er makkelijk van gebruikmaken door de app te downloaden – hoe het precies werkt, lees je hier. Met de kortingscode stralendschrijven15 krijg je 15% korting op de huurprijs van de fietsen.

Hoge kortingen bij Traveldeal

Een superhandige website om voordelige reisjes te boeken is Traveldeal. Hier vind je de actuele traveldeals voor Hongarije.

Lastminutes bij Vacanceselect

Vacanceselect heeft mooie huuraccommodaties op campings in Hongarije. Soms geldt er een aantrekkelijke lastminute-korting. Op deze pagina kun je kijken of er op dit moment locaties in Hongarije in de aanbieding zijn.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis proefles Hongaars

Een beetje Hongaars leren is leuk en handig voor je vakantie in Hongarije. Bij de NHA kun je een gratis proefles Hongaars aanvragen.

Aanbiedingen van Landal

Wil je verblijven op het Landal-park in Hongarije? Kijk dan eerst even op de aanbiedingenpagina van Landal welke vroegboek- of lastminte-kortingen er gelden.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Hongarije? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl.

Aanbiedingen van Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met vakantiewoningen in Tsjechië waarvoor op dit moment een aanbieding geldt – die vind je hier.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.